Team

02/582 59 64

info@demorettekhd.be

www.khddemorette.be


Edingsesteenweg 241, 1730 Asse

WIE ZIJN WE?

Dierenartsenpraktijk De Morette Kleine Huisdieren


Er zijn vier dierenartsen en twee dierenartsassistenten werkzaam. Wij volgen allen regelmatig bijscholingen en congressen en hopen hiermee up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ieder van ons legt zich toe op meer gespecialiseerde terreinen van de diergeneeskunde.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in honden, katten en konijnen, maar ook andere gezelschapsdieren zijn welkom.

We zijn zeer makkelijk bereikbaar, zowel via de autosnelweg (E40) als via de secundaire wegen.
Ons team van gemotiveerde dierenarsten en dierenassistentenDr. Hilde Van Steen

Afgestudeerd in 1982 te Gent. Als oprichter van de praktijk heb ik mij al die jaren steeds bijgeschoold zowel in binnen- als buitenland. Ik heb steeds geïnvesteerd in nieuwere en betere materialen en toestellen.

Ik ben lid van de werkgroep dermatologie en in het verleden was ik ook lid van de werkgroep “weke delen chirurgie”. Tevens heb ik grote interesse in de algemene chirurgie, gedragsproblemen en tandheelkunde. Mijn passie voor de dieren is in de loop der jaren alleen maar gegroeid.

Dierenassistente Celien Vervondel

Afkomstig uit Denderleeuw en behaalde in 2016 het bachelorsdiploma Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool Gent. Tijdens haar opleiding deed ze stage bij Dierenartsenpraktijk De Morette waar ze sinds 2016 het team versterkt als dierenartsassistente. Celien is heel erg geïnteresseerd in het gedrag van honden. Zij woont samen met haar kat Kido en haar twee honden Fay en Nonoo. Samen met het Morette-team zorgt ze ervoor dat uw huisdier in goede handen is bij ons.

Dr. Inge Comeyne

Afgestudeerd in 2012 te Gent. Na het afstuderen is ze naar Frankrijk gegaan en heeft daar veel ervaring opgedaan in de algemene eerste lijns diergeneeskunde. In 2014 is ze naar Engeland vertrokken om verder te studeren in de chirurgie. Ze is momenteel hiervoor nog een postgraduaat aan het afwerken bij de universiteit van Liverpool. Dit kan gelukkig van op afstand, want in Januari 2018 is ze terug naar België verhuisd om het team van De Morette KHD te vervoegen. Ze legt zich hier graag toe op het uitvoeren van orthopedische ingrepen en kijkoperaties. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en gaan wandelen met haar Zwitserse Witte Herder Luna..

Dierenassistente Laura Moens

Afgestudeerd als bachelor in de agro- en biotechnologie (afstudeerrichting dierenzorg) in 2013 aan de Hogeschool te Gent. Ze woont samen met haar drie katjes in Aalst. Sinds januari 2016 versterkt ze het team van de dierenartsenpraktijk in Asse.

Dr. Charlotte Huylebroek

Charlotte is afgestudeerd als dierenarts met specialisatie paard. Na haar studies is ze een half jaar naar Australië gegaan om ervaring op te doen als dierenarts, waar ze echt de smaak te pakken kreeg. Terug in België heeft ze een korte internship gedaan in ERC de Morette, om wat meer bij te leren over de voortplanting bij paarden. Maar vermits haar interesse verder rijkte dan enkel paarden, heeft ze daarna in een praktijk gewerkt dat zowel gespecialiseerd was in paarden als kleine huisdieren. In januari 2018 heeft ze het team vervoegd in De Morette Kleine Huisdieren. Charlotte volgt veel bijscholingen om haar kennis in kleine huisdieren te optimaliseren. Haar interesse gaat uit naar medische beeldvorming, inwendige ziekten en hartproblemen.

Publicatie FOD

Rechtsvorm: BVBA Kasoto / Kleine Huisdieren De Morette

Ondernemingsnummer: BE 0443 249 121

Zaakvoerder: Hilde Van Steen

Maatschappelijke zetel: Statiestraat 40, 1740 Ternat

Vestiging: Edingsesteenweg 241, 1730 Asse


Dierenarts is een gereglementeerd beroep door de orde der dierenartsen.

Dierenarts dienen zich te houden aan de code der plichtenleer terug te vinden op www.ordederdierenartsen.be

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij:

Baloise Insurance

Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen

Polisnummer: 7161871

Het gebruik van radioactieve straling is goedgekeurd door het FNAC: www.fanc.fgov.be

De röntgenbuis wordt jaarlijks gekeurd door Technitest: TECHNI-TEST@SKYNET.BE

© Copyright. All Rights Reserved.