Voedingadvies

02/582 59 64

info@demorettekhd.be

www.khddemorette.be


Edingsesteenweg 241, 1730 Asse

VOEDINGSADVIESAls dierenartsenpraktijk zien we dagelijks de voordelen van een droge korrelvoeding. Droge korrels hebben een schurende werking op het gebit, waardoor de tanden mechanisch gepoetst worden. We raden korrels van een gezondheidsvoeding aan. Deze gezondheidsvoeding zal niet enkel voldoen aan de energiebehoeften van uw dier maar zal ook de voedingsstoffen in een juiste verhouding aanbieden en preventief werken tegen bepaalde gevoeligheden. Indien u wenst geven wij u graag verder advies.


Wij hebben veel soorten voeding steeds in stock, maar indien u er zeker van wilt zijn dat de gewenste voeding binnen zal zijn kan u ons best op voorhand contacteren. Indien u ons verwittigd voor 9u30 zal uw bestelling dezelfde dag (na 16u) klaar staan om op te halen. Om voeding op te halen mag u elke werkdag langs komen van 09u00-19u00, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.


Tip: Doordat wij nauw samenwerken met verschillende grote merken, kunnen wij u vaak voordelige acties of promoties voorstellen. Volg ons zeker op Facebook zodat je niets hoeft te missen.

Vanaf vandaag beschikbaar bij ons in de praktijk!:

Bespaar met de App Hill's Advantage!
Krijg 10% KORTING op elke volgende aankoop van Hill's dierenvoeding bij ons in de praktijk.


Producten in de kijker

Combi Gold for dogs (100 ml – 300ml)


Combi Gold for dogs is een uitgebalanceerd vloeibaar aanvullend en natuurlijk supplement voor een hond. Combi Gold bevat een unieke combinatie van ingrediënten die zorgen voor een optimale ondersteuning van de hond. Deze samenstelling van ingrediënten is momenteel in geen enkel ander product op de markt terug te vinden.

Flex like Nature (1liter – 500ml)


Flex like Nature is een gebalanceerd vloeibaar supplement gericht op een optimale werking van de gewrichten van hond en kat. Flex bevat unieke nutriënten. Deze samenstelling van nutriënten is momenteel in geen enkel ander product op de markt terug te vinden.

Clear by Nature (100 ml – 500ml)


Clear by Nature ondersteunt de acute behoefte van ondermeer de lever, belangrijk voor de ontgiftiging en de bloedzuivering bij een hond. Deze samenstelling van nutriënten is momenteel in geen enkel ander product op de markt terug te vinden.

© Copyright. All Rights Reserved.